Középiskoláknak szóló workshop sorozat

A Kórházi Önkéntes Segítő Szolgálat Alapítvány (Budapesti Önkéntes Centrum) a Nemzeti Civil Alap támogatásával workshop sorozatot indít olyan középiskolák részére, ahol önkéntes/szolgálati/szeretetszolgálati/közösségi diák program működik vagy az iskola ilyen programot szeretne létrehozni:

Stakeholder/Igényfelmérő workshop – 10.00-15:00 – tervezett időpont: 2011. január 25

Szakmai workshop- 09:00-16:30 - tervezett időpont: 2011. február 25.

Bemutató rendezvény/minikonferencia10:00-15:00 – tervezett időpont: 2011. március 25.

A workshopok tervezett helyszíne a KÖSSZA Iroda: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 16. II. emelet 10., a Bemutató rendezvény/minikonferencia más helyszínen, de Budapesten valósul meg.

A workshop sorozat célja, hogy segítse a középiskolákat abban, hogy a már működő programok vezetői megoszthassák egymással tapasztalataikat; illetve a még tervezés alatt álló programok ismeretet szerezhessenek ahhoz, hogy egy ilyen programot létre tudjanak hozni.

A steakholder workshop célja: igényfelmérés (mely iskolának, miben van szüksége segítségre a programmal kapcsolatban), tapasztalatszerzés.

Szakmai workshop célja: a program módszertanának egységesítése, és a középiskolai önkéntes/szolgálati/szeretetszolgálati/közösségi diák program hálózat elindítása

Bemutató rendezvény/minikonferencia célja: eredmények bemutatása

A workshopokon való részvétel középiskolák részére ingyenes!

A jelentkezéseket 2011. január 15-ig várjuk a meggyes.ildiko@korhazionkentes.hu vagy matolcsi.zsuzsa@i-dia.org e-mail címen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése